Referenties

Nous sommes fiers de nos réalisations. Donner une nouvelle vie aux structures anciennes : voilà notre passion. Nous voulons toujours être les meilleurs dans tout ce que nous faisons. Cette ambition assumée se traduit par une foule de beaux résultats à travers tout le pays.

Renovatie woontoren in Peterbospark

In Peterbospark in Anderlecht renoveert Renotec één van de hoogste woontorens. Na deze renovatie zal die schitteren als nooit tevoren. Lees mee hoe onze vakmannen een dergelijke renovatie aanpakken.

Historisch erfgoed Hof ten Steene

Meise In Meise restaureert Renotec Hof ten Steene. Een vierkantshoeve met donjon waarbij de oudste elementen dateren van de 14e eeuw. Deze donjon, de grote schuur, de hofstee en de oude paardenstallen krijgen allemaal een 2e leven. Om de grote schuur te restaureren lieten we het dak zelfs zweven. Hoe dat kan? Je leest er alles over in onze blogpost.

Eerste ecoveloduct van Oost-Vlaanderen verbindt Aalter met Deinze

Deze ochtend werd het ecoveloduct tussen Aalter en Deinze plechtig geopend. Hierdoor worden er twee groengebieden verbonden en kunnen dieren veilig oversteken. Renotec renoveerde de oude brug die dienst deed als basis voor het ecoveloduct en bouwde het om tot een veilige dierenoversteekplaats. En dat alles met respect voor de natuur en de dieren. Lees meer hoe we dit deden.

Manhattan Center

Reeds in 1998 verwijderde Renotec belangrijke hoeveelheden spuitasbest uit het Manhattan Center. Ook in 2007 voerden we er werken uit. In 2017 werd Renotec opnieuw geselecteerd als partner voor de asbestsanering. We zijn nu aan de laatste fase in de sokkel begonnen. Lees meer hoe we dit gebouw nu al 3 keer onder handen mochten nemen.

meer laden